Google Ads

Leder du efter billig og effektiv Google Ads?

Google er med knap 4. mia. daglige søgninger ikke kun verdens største søgeplatform, men også den oplagte mulighed for virksomheder – at fange deres potentielle kunders opmærksomhed.

Vi arbejder målrettet og går efter store resultater for alle vores kunder. Med Google Search og bl.a. Google Shopping vækster vi danske virksomheder ved at skaffe dem relevante leads og salg.

Vi har mere end 11 års erfaring med Google Ads og ingen binding!

INGEN BINDING

2.195 KR/MDR.
INGEN BINDING
  • 2 kampagner hver måned
  • Løbende optimering
  • Tekstforfatning af annoncer
  • Månedlig rapportering
DLX Digital ApS - Vi er jeres nørd
DLX Digital udarbejder og optimerer dagligt Google Ads kampagner for danske virksomheder. Vi hjælper kort sagt med, at nå ud til både nye og eksisterende målgrupper via verdens største søgemaskine.
Utallige muligheder med Google Ads

Udover at kunne målrette annoncer ekstremt præcist, så har man på den måde forskellige muligheder for at skabe effektive annoncer. Med denne type annoncer er det muligt at konvertere tidligere besøgende til kunder. Da det på den måde for eksempelvis vil være muligt, at vise jeres annoncer til brugere der har besøgt jeres hjemmeside eller webshop for nyligt. Det er altid nemmere at konvertere tidligere besøgende til kunder end nye, da de i forvejen kender jer.

Flere salg

Øget kontakt til nye kunder via. telefon eller mail

Flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev