Ny hjemmeside
Står du og mangler en ny hjemmeside, og det er et krav den ser professionel ud? Så kan vi hjælpe dig uanset dit behov. Vi laver mange hjemmesider for danske virksomheder og nyder det hver eneste dag.

Vi laver udelukkende hjemmesider i moderne og responsive webdesigns. Så sørger vi for dine besøgende får en god oplevelse hver gang de besøger din nye hjemmeside.

Vi er nørderne og vi er her for at hjælpe.

Vi har fjernet det med småt

Mange oplever, at når de bestiller en ny hjemmeside, så opstår der ofte løbende udgifter. Men sådan er det ikke hos DLX Digital. Når du køber en hjemmeside udviklet af os, så ejer du efterfølgende hele siden.

Man skal selvfølgelig altid have et domænenavn og webhosting. Der har vi de helt rigtige samarbejdspartnere, så du får den bedste hosting til din nye hjemmeside.

Professionel hjemmeside

4.995,00 kr.
Du får en køreklar hjemmeside - Som er klar til at vækste din forretning
  • Hurtig levering
  • Udviklet i WordPress
  • Du ejer alle rettigheder til webshoppen
  • Engangsbetaling UDEN binding
  • Design tilpasset til din virksomhed
  • Kontaktformularer og galleri
DLX Digital hjemmeside uden ekstra omkostninger
Hvad skal jeg bruge min nye hjemmeside til?
Inden du går på jagt efter en ny leverandør til din kommende hjemmeside. Så er det vigtigt du bliver bevidst om hvad det er du søger.

Det er altid en rigtig god idé at opsætte konkrete mål for, hvad hjemmesiden skal løse for dig. Så spørg evt. dig selv inden: hvad er det hjemmesiden skal løse for mig?
Det kan f.eks. være den skal fremstå som et online visitkort for dig og din virksomhed. Den skal skabe flere kunder til din fysiske butik. En anden mulighed er også en professionel webshop.

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev